INTENSIVKURS KÖRKORT Enköping – BOKA INTENSIVUTBILDNING KÖRKORT

Obs – vår trafikskola finns i Sala men vi erbjuder utbildning och boende i Sala för dig som bor i Enköping.

Ta körkort Enköping – boka en intensivkurs i Sala

Vår trafikskola finns i Sala men välkomnar elever från Enköping som vill ta sitt körkort i en mindre stad med bra förutsättningar. Vill du lära dig konsten att framföra en bil på ett regelriktigt och säkert sätt? Då har du kommit rätt. Vill du dessutom att utbildningen ska gå fort så är vår intensivutbildning i Sala perfekt för dig.

 

Ta körkort i Sala – anmäl dig till en intensivutbildning körkort i lugn miljö

Vår intensivutbildning i Sala är väldigt populär, mycket tack vare Salas lugna trafikmiljö. Här kan du lägga fullt fokus på din bilkörning utan att bli distraherad av horder av medtrafikanter.

Inför starten av din intensivutbildning behöver du genomföra en testlektion. Den ger oss svaret på vilken nivå på kursen som är lämplig för just dig.

 

Bor du i Enköping? Ta körkort i Sala med Silverstadens trafikskola – specialister på intensivkurser & intensivutbildning för körkort

Bli en duktig bilförare på kort tid genom att genomföra en intensivutbildning för körkort hos oss på Silverstadens trafikskola.

 

Silverstadens Intensivkurs körkort Enköping

Boende finns på trafikskolan i Sala

Vi kan bistå med boende med närhet till trafikskolan så att du kan lägga fullt fokus på din intensivkurs. Boendet har enkel- och dubbelrum och finns i ett begränsat antal. Vill du vara säker på att få ett rum så gör du bäst i att boka rummet i samband med att du bokar utbildningen. Först till kvarn gäller.

OBS! Ta med egna sängkläder, toalettartiklar och handduk.

 

 

Anmäl dig på 073 631 6601