Intensivkurs körkort Uppsala

Vi kan erbjuda boende i vandrarhemsstandard i anslutning till trafikskolan – för priser se info nedan.

Ta körkort i Uppsala – boka en intensivkurs!

Uppsala är en stad med mycket trafik, korsningar som kan vara svåra att uppfatta och många cyklister som cyklar på bilvägarna i stadstrafiken. Att anmäla dig till en intensivkurs i trafiktäta Uppsala kan bli en längre historia än vad du har räknat med. Det är svårare att ta körkort i stora städer som har mer trafik och en stressig miljö.

Boka en intensivkurs i lugna Sala och ta körlektioner i en stressfri miljö

Med en intensivkurs kan du skaffa ett körkort snabbare. Vi på Silverstadens trafikskola är specialister på intensivkurser och fokuserar tillsammans med dig på att du ska bli en trygg och säker förare. Salamiljön är perfekt för dig som vill ta ett körkort enklare men med körlektioner i alla miljöer som behövs för att klara en uppkörning.

Ta körkort enklare med Silverstadens trafikskola – specialister på intensivkurser

Vill du lära dig att köra bil, ta körkort snabbare och samtidigt bygga en trygg grund för din framtida körning så boka en intensivkurs i Sala på Silverstadens trafikskola!

Boende ingår i våra körkortspaket med 24 eller 34 körlektioner

Du som vill anmäla dig till en intensivkurs med färre lektioner än 24 behöver inte vara orolig. Du kan självklart boka en plats på vårt boende för ett billigt pris.

 

Boende i vandrarhemsstandard erbjuds i anslutning till trafikskolan.

En säng i ett dubbelrum kostar 175kr per natt.

Vi har även enkelrum för 225kr per natt. Enkelrummen är begränsade så se till att boka boende omgående då det är först till kvarn som gäller.

Antalet sängplatser är begränsade så när du anmäler dig till en intensivkurs så rekommenderar vi att du bokar boende samtidigt så att du är säker på att du har ett boende under din körkortsutbildning.

OBS! Du behöver ta med egna sängkläder, toalettartiklar och handuk.

Anmäl dig på 0224-77010

Telefon

0224–77010

Mejl

info@silverstadenstrafikskola.se

Adress

Silverstadens Trafikskola AB
Rådhusgatan 3
733 30 Sala

Bankgiro

825-5630