INTENSIVKURS KÖRKORT Västerås – BOKA INTENSIVUTBILDNING KÖRKORT

Obs – vår trafikskola finns i Sala men vi erbjuder utbildning och boende i Sala för dig som bor i Västerås.

Ta körkort Västerås – boka en intensivkurs i Sala

Bor du i Västerås och vill boka en intensivkurs för körkort i Sala? Bli en trygg och duktig bilförare på kort tid genom att gå vår intensivkurs i på vår trafikskola i Sala. Utbildningen anpassas efter din tidigare körvana för att du ska kunna genomföra alla moment med bästa möjliga förutsättningar. Utbildningen går fort, men utan att på något sätt tumma på din inlärning.

 

Ta körkort i Sala – anmäl dig till en intensivutbildning körkort i lugn miljö

Vill du genomföra din intensivutbildning i lugnare miljö? Då är vår kurs i Sala rätt för dig. Utbildningen omfattar alla moment som du som bilförare behöver lära dig att bemästra. Men till skillnad från att genomföra dessa i trafiktät miljö så kan du göra det i Salas lugnare trafik.

 

Innan du påbörjar din intensivutbildning så få du köra en testlektion. Den ger oss en uppfattning om din körvana och möjligheten att anpassa nivån på kursen.

 

Bor du i Västerås? Ta körkort i Sala med Silverstadens trafikskola – specialister på intensivkurser & intensivutbildning för körkort

Våra intensivkurser gör dig till en trygg och säker bilist på kort tid. Ta ditt körkort på nolltid med hjälp av oss på Silverstadens trafikskola.

 

Silverstadens Intensivkurs körkort Västerås

Boende finns på trafikskolan i Sala

Gör det bekvämt för dig under utbildningens gång så att du kan lägga fullt fokus på utbildningen. Vi erbjuder både enkel- och dubbelrum med närhet till trafikskolan.

För att du ska vara säker på att få en plats så rekommenderar vi att du bokar ditt rum när du bokar din intensivutbildning för körkort. Platserna är begränsade och går åt fort – se till att vara först till kvarn.

OBS! Ta med egna sängkläder, toalettartiklar och handduk.

Anmäl dig på 073 631 6601