INTENSIVKURS KÖRKORT GÄVLE – BOKA INTENSIVUTBILDNING KÖRKORT

Vi kan erbjuda boende i vandrarhemsstandard i anslutning till trafikskolan i Sala – för priser se info nedan.

Ta körkort i Gävle – boka en intensivkurs i Sala

Bor du i Gävle men vill ta en intensivkurs i en mindre stad med bra förutsättningar? Då har du kommit rätt och är välkommen till vår trafikskola i Sala! Du som vill skynda på din utbildning och ta körkort på kort tid gör rätt i att boka vår intensivkurs i Gävle. Det är fördelaktigt om du har tidigare körvana, men vi planerar utbildningen utifrån en testlektion där du får påvisa dina kunskaper och tidigare erfarenheter.

 

Ta körkort i Sala – anmäl dig till en intensivutbildning körkort i lugn miljö

Är du bosatt i eller har närmare till Sala än Gävle? Passa då på att gå din intensivkurs i Silverstaden. Våra kurser är utformade så att du snabbt och enkelt ska lära dig att framföra en bil – utan att för den delen tumma på noggrannheten. Sala är en tacksam stad att lära sig köra bil i. Trafiken är lugn, varierad och därmed perfekt för dig som vill kunna fokusera på att bemästra bilkörningens alla moment i stressfri miljö.

 

Ta körkort Gävle med Silverstadens trafikskola – specialister på intensivkurser & intensivutbildning för körkort

Bli en fullgod bilförare på kort tid hos oss på Silverstadens trafikskola. Vår intensivkurs ger dig en stadig grund att bygga vidare på. Vi utbildar dig till att bli en trygg bilist.

 

 

Boka vårt körkortspaket med 24 eller 34 körlektioner och få gratis boende

Även du som önskar boka färre lektioner har möjlighet till boende. Du bokar din plats genom oss för ett förmånligt pris.

 

Vi erbjuder boende på vandrarhem i anslutning till trafikskolan i Sala

Boka boende på vandrarhem till din intensivutbildning, vi erbjuder både dubbel- och enkelrum. Vi har ett begränsat antal sängplatser så vi rekommenderar att du bokar boende i samband med bokningen av din intensivutbildning. Det är först till kvarn som gäller. 

Dubbelrum: 175 kr/natt

Enkelrum: 225 kr/natt 

OBS! Ta med egna sängkläder, toalettartiklar och handduk.

 

 

Anmäl dig på 073 631 6601