INTENSIVKURS KÖRKORT GÄVLE – BOKA INTENSIVUTBILDNING KÖRKORT

Obs – vår trafikskola finns i Sala men vi erbjuder utbildning och boende i Sala för dig som bor i Gävle.

Ta körkort i Gävle – boka en intensivkurs i Sala

Bor du i Gävle men vill ta en intensivkurs i en mindre stad med bra förutsättningar? Då har du kommit rätt och är välkommen till vår trafikskola i Sala! Du som bor i Gävle men vill skynda på din utbildning och ta körkort på kort tid gör rätt i att boka vår intensivkurs i Sala

 

Ta körkort i Sala – anmäl dig till en intensivutbildning körkort i lugn miljö

Är du bosatt i eller har närmare till Sala än Gävle? Passa då på att gå din intensivkurs i Silverstaden. Våra kurser är utformade så att du snabbt och enkelt ska lära dig att framföra en bil – utan att för den delen tumma på noggrannheten. Sala är en tacksam stad att lära sig köra bil i. Trafiken är lugn, varierad och därmed perfekt för dig som vill kunna fokusera på att bemästra bilkörningens alla moment i stressfri miljö.

 

Bor du i Gävle? Ta körkort i Sala med Silverstadens trafikskola – specialister på intensivkurser & intensivutbildning för körkort

Bli en fullgod bilförare på kort tid hos oss på Silverstadens trafikskola. Vår intensivkurs ger dig en stadig grund att bygga vidare på. Vi utbildar dig till att bli en trygg bilist.

 

 

Vi erbjuder boende på trafikskolan i Sala

Boka boende på vandrarhem till din intensivutbildning, vi erbjuder både dubbel- och enkelrum. Vi har ett begränsat antal sängplatser så vi rekommenderar att du bokar boende i samband med bokningen av din intensivutbildning. Det är först till kvarn som gäller. 

 

OBS! Ta med egna sängkläder, toalettartiklar och handduk.

 

 

Anmäl dig på 073 631 6601