Intensivkurs körkort Stockholm – boka intensivutbildning körkort!

Vi kan erbjuda boende i vandrarhemsstandard i anslutning till trafikskolan – för priser se info nedan.

Intensivutbildning körkort i Stockholm – boka en intensivkurs och ta körkort snabbare!

Stockholm är antagligen Sveriges sämsta stad att försöka ta körkort i. Staden är svår att köra i även för en person som är från Stockholm och har körkort. De har även valt platser för uppkörning som är svåra att köra i. Stadstrafiken är full av bilköer, bussar, spårvagnar på vissa håll och många cyklister att hålla reda på. Stress för den som tar körlektioner i Stockholm är bara förnamnet. Sedan kanske du får en uppkörningstid i Södertälje.

 

Välj därför lagom stora staden Sala när du bokar en intensivkurs för körkort

Sala är en lugn stad där du kan fokusera på körlektioner i en stressfri stadsmiljö, köra i lugna villaområden, inte känna panik när du ska ut på motorvägen och njuta av härliga landsvägar. Vi på Silverstadens trafikskola lär dig att bli säker och trygg i trafiken genom körlektioner med en instruktör som är specialist på intensivutbildningar. Ta körkort i Sala och undvik att körkortet blir en  utdragen historia.

Intensivutbildning körkort Stockholm – Silverstadens trafikskola – specialister på intensivkurser

Vill du lära dig att köra bil, ta körkort snabbare och samtidigt bygga en trygg grund för din framtida körning så boka en intensivkurs hos os på Silverstadens trafikskola!

Intensivkurs med boende i vandrarhemsstandard

Att ta körkort ska inte behöva kosta mer än vad det behövs. Därför erbjuder vi på trafikskolan körkortspaket med 24 eller 34 körlektioner där boendet ingår. Du som vill anmäla dig till en intensivutbildning körkort med färre lektioner än 24 behöver inte vara orolig. Du kan självklart boka en plats på vårt boende för ett billigt pris.

Boende i vandrarhemsstandard erbjuds i anslutning till trafikskolan.

En säng i ett dubbelrum kostar 175kr per natt.

Vi har även enkelrum för 225kr per natt. Enkelrummen är begränsade så se till att boka boende omgående då det är först till kvarn som gäller.

Antalet sängplatser är begränsade så när du anmäler dig till en intensivkurs så rekommenderar vi att du bokar boende samtidigt så att du är säker på att du har ett boende under din körkortsutbildning.

Anmäl dig på 073 631 6601