Intensivkurs körkort Malmö

Vi kan erbjuda boende i vandrarhemsstandard i anslutning till trafikskolan – för priser se info nedan.

Ta körkort i Malmö snabbt med en intensivkurs!

En intensivkurs i Malmö kan innebära att ditt körkort blir en hel del dyrare än det faktiskt behöver kosta. Att ta körkort i en stor stad är svårare. Det är mer trafik, fler trafikljus, korsningar och bussar att hålla reda på. Att ta körkort i Malmö i en stressig miljö kan ta längre tid och bli dyrt.

Välj Sala och ta körkort snabbt i en stressfri liten stad

Ta körlektioner utan stress och fokusera tillsammans med oss på Silverstadens trafikskola på att bli en trygg och säker förare. Vi är specialister på intensivkurser och erbjuder ett enklare sätt att ta körkort på. Kör i villaområden, på landsvägar, på motorvägar och öva på statsträning utan stress i en lugnare miljö. Ta körkort i snabbare i Sala!

Ta körkort enklare med Silverstadens trafikskola – specialister på intensivkurser

Vill du lära dig att köra bil, ta körkort snabbare och samtidigt bygga en trygg grund för din framtida körning så boka en intensivkurs hos os på Silverstadens trafikskola!

 

Intensivkurser året runt med boende

Anmäl dig till en intensivkurs på Silverstadens trafiskola under de två veckor som passar dig bäst. Vi har körkortspaket med 24 eller 34 körlektioner där boende ingår i priset.

Du som vill anmäla dig till en intensivkurs med färre lektioner än 24 behöver inte vara orolig. Du kan självklart boka en plats på vårt boende för ett billigt pris.

Boende i vandrarhemsstandard erbjuds i anslutning till trafikskolan.

En säng i ett dubbelrum kostar 175kr per natt.

Vi har även enkelrum för 225kr per natt. Enkelrummen är begränsade så se till att boka boende omgående då det är först till kvarn som gäller.

Antalet sängplatser är begränsade så när du anmäler dig till en intensivkurs så rekommenderar vi att du bokar boende samtidigt så att du är säker på att du har ett boende under din körkortsutbildning.

OBS! Du behöver ta med egna sängkläder, toalettartiklar och handuk.

 

Anmäl dig på 0224-77010

Telefon

0224–77010

Mejl

info@silverstadenstrafikskola.se

Adress

Silverstadens Trafikskola AB
Rådhusgatan 3
733 30 Sala

Bankgiro

825-5630