intensivkurs körkort göteborg – boka intensivutbildning

Obs – vår trafikskola finns i Sala men vi erbjuder utbildning och boende i Sala för dig som bor i Göteborg.

Ta körkort i Göteborg – snabbare med en intensivkurs, boka vår intensivutbildning!

Bor du i Göteborg och vill ta körkort i en mindre stad med bra förutsättningar? Då är du välkommen till vår trafikskola i Sala som erbjuder intensivkurs med boende.

Välj lugna Sala och ta körkort snabbare!

 

Vi är specialister på intensivkurser där vi tillsammans med dig bara fokuserar på att du ska kunna ta ett körkort så snabbt och enkelt som möjligt. Boka in en intensivkurs eller ett körkortspaket hos oss på Silverstadens trafikskola och kör i en stressfri miljö i lugna Sala. En liten stad som Sala är lättare att köra i och har ändå tillgång till alla miljöer du behöver köra i för att ta ett körkort.

Bor du i Göteborg? Ta körkort med vår intensivkurs i Sala.

Vill du lära dig att köra bil, ta körkort snabbare och samtidigt bygga en trygg grund för din framtida körning så boka en intensivkurs hos os på Silverstadens trafikskola!

 

Silverstadens Intensivkurs körkort Göteborg

Effektiv intensivkurs med boende

Håll ner kostnaden för ditt körkort och boka ett körkortspaket i Sala där boende erbjuds. Intensivutbildning körkort börjar alltid med två veckors mellanrum. Boka två veckor som passar just dig hos oss på Silverstadens trafikskola. 

Boende i vandrarhemsstandard erbjuds i Sala för vår intensivutbildning för körkort

 

Antalet sängplatser är begränsade så när du anmäler dig till en intensivkurs så rekommenderar vi att du bokar boende samtidigt så att du är säker på att du har ett boende under din körkortsutbildning.

OBS! Du behöver ta med egna sängkläder, toalettartiklar och handuk.

Anmäl dig på 073 631 6601