Intensivkurs körkort Göteborg

Vi kan erbjuda boende i vandrarhemsstandard i anslutning till trafikskolan – för priser se info nedan.

Ta körkort i Göteborg – snabbare med en intensivkurs!

 

Göteborg är en fin men stor stad med mycket trafik, spårvagnar och enkelriktade gator. Därför kan det ta längre tid att ta ett körkort i Göteborg då det är svårare att köra i en stor stad med mycket trafik. Att ta körkort i Göteborg kan tyvärr bli en utdragen och dyr historia.

Välj lugna Sala och ta körkort snabbare!

 

Vi är specialister på intensivkurser där vi tillsammans med dig bara fokuserar på att du ska kunna ta ett körkort så snabbt och enkelt som möjligt. Boka in en intensivkurs eller ett körkortspaket hos oss på Silverstadens trafikskola och kör i en stressfri miljö i lugna Sala. En liten stad som Sala är lättare att köra i och har ändå tillgång till alla miljöer du behöver köra i för att ta ett körkort.

Ta körkort enklare med Silverstadens trafikskola – specialister på intensivkurser

Vill du lära dig att köra bil, ta körkort snabbare och samtidigt bygga en trygg grund för din framtida körning så boka en intensivkurs hos os på Silverstadens trafikskola!

 

Effektiv intensivkurs med boende

Håll ner kostnaden för ditt körkort och boka ett körkortspaket i Sala där boende ingår. Intensivkurserna börjar alltid med två veckors mellanrum. Boka två veckor som passar just dig hos oss på Silverstadens trafikskola. Bokar du 24 eller 34 körlektioner så ingår boendet i körkortspaketet.

Du som vill anmäla dig till en intensivkurs med färre lektioner än 24 behöver inte vara orolig. Du kan självklart boka en plats på vårt boende för ett billigt pris.

 

Boende i vandrarhemsstandard erbjuds i anslutning till trafikskolan.

En säng i ett dubbelrum kostar 175kr per natt.

Vi har även enkelrum för 225kr per natt. Enkelrummen är begränsade så se till att boka boende omgående då det är först till kvarn som gäller.

Antalet sängplatser är begränsade så när du anmäler dig till en intensivkurs så rekommenderar vi att du bokar boende samtidigt så att du är säker på att du har ett boende under din körkortsutbildning.

OBS! Du behöver ta med egna sängkläder, toalettartiklar och handuk.

Anmäl dig på 0224-77010

Telefon

0224–77010

Mejl

info@silverstadenstrafikskola.se

Adress

Silverstadens Trafikskola AB
Rådhusgatan 3
733 30 Sala

Bankgiro

825-5630