Intensivkurs körkort Eskilstuna – Boka intensivutbildning körkort

Vi kan erbjuda boende i vandrarhemsstandard i anslutning till trafikskolan – för priser se info nedan.

Ta körkort i Eskilstuna – boka en intensivkurs!

Vill du ta ditt körkort snabbt så är en intensivkurs ett klokt val. Vår trafikskola finns i Sala men vi välkomnar elever från Eskilstuna som vill ta sitt körkort i en mindre stad med bra körförutsättningar. Eskilstuna är en trafiktät stad där det kan ta tid att ta körkort. Körlektioner i en miljö med mycket trafik kan bli stressigt och dra ut på tiden.

 

Ta körkort i Sala – Anmäl dig till en intensivutbildning körkort i lugn miljö

Staden Sala är lagom stor för att du ska ta körlektioner i en stressfri miljö och bli trygg i trafiken tillsammans med oss. Vi på Silverstadens trafikskola är specialister på intensivkurser som är skapade för att du ska kunna ta körkort enklare och snabbare! Salamiljön är lagom trafiktät och har en stadstrafik där du kan lära dig att köra i en korsning med trafikljus utan att vara orolig.

 

Ta körkort i Eskilstuna med Silverstadens trafikskola – specialister på intensivkurser & intensivutbildning för körkort

Vill du lära dig att köra bil, ta körkort snabbare och samtidigt bygga en trygg grund för din framtida körning så boka en intensivkurs hos os på Silverstadens trafikskola!

 

Boende ingår i våra körkortspaket med 24 eller 34 körlektioner

Du som vill anmäla dig till en intensivkurs med färre lektioner än 24 behöver inte vara orolig. Du kan självklart boka en plats på vårt boende för ett billigt pris.

 

Boende i vandrarhemsstandard erbjuds i anslutning till trafikskolan.

En säng i ett dubbelrum kostar 175kr per natt.

Vi har även enkelrum för 225kr per natt. Enkelrummen är begränsade så se till att boka boende omgående då det är först till kvarn som gäller.

Antalet sängplatser är begränsade så när du anmäler dig till en intensivkurs så rekommenderar vi att du bokar boende samtidigt så att du är säker på att du har ett boende under din intensivutbildning för körkort.

OBS! Du behöver ta med egna sängkläder, toalettartiklar och handuk.

 

Anmäl dig på 073 631 6601