Körlektioner

Viktigt att tänka på är att du alltid ska ha med giltig legitimation med dig på dina körlektioner! Vi har både manuell och automat bil, var tydlig med vilken utav dessa du önskar vid din bokning!

Körlektioner i Sala

 Sala är en riktigt bra stad för körlektioner, här kan du övningsköra med ett lägre trafiktempo.

Hos oss kan du själv välja i vilken takt du vill köra, vi skräddarsyr din utbildning så gott det går!

Har du valt en intensivutbildning så planerar vi för att dina 24/34 körlektioner, som ingår i paketet, skall kunna klaras av på 2 veckor.

Om du blivit färdig på färre än 24 lektioner kan du använda sparade lektioner under tiden fram till uppkörningen, för att hålla kunskaperna så färska som möjligt inför uppkörningen! Annars återbetalas resterande lektionerna efter godkänt förarprov.

Behöver du fler lektioner tar vi en diskussion hur fortsättningen ska se ut. Kom ihåg att våra paket är en grundmall som många klarar sig på, men detta gäller inte alla. Det beror på förkunskaper, inlärningsförmåga och inte minst, fallenhet för bilkörning. Om du kör med lägre intensitet planerar vi vartefter och mer efter vad du själv har för målsättning.

Har du möjlighet att mängdträna med någon privat handledare så är det också något som tar dig framåt snabbare. Tänk på att göra rätt från början!

Låt gärna din handledare åka med oss i baksätet ibland. Det tillkommer ständigt nya saker i reglerna kring övningskörning.

Enstaka lektioner bokas i receptionen eller på telefon, avbokning måste ske senast kl 12:00 dagen innan planerad körlektion!

 

Kunskap är färskvara i vår bransch!!

Vägen till körkort

Ta ditt körkort hos oss på Silverstadens Trafikskola. Varmt välkommen!

Anmäl dig på 073-6316 601